• Slon
  • >
  • Filmska srečanja v Madžarskem kulturnem centru

Filmska srečanja v Madžarskem kulturnem centru

Na Madžarskem kulturnem inštitutu bomo v marcu pričeli s tretjim, spomladanskim sklopom delavnic animiranega filma

 

Vabljeni, da se nam pridružite na sobotnih filmskih srečanjih, kjer ustvarjamo animirane filme in spoznavamo madžarsko kulturo.

 

Kje: Madžarski kulturni inštitut, Barvarska steza 8 (ali preko spleta, če bodo razmere tako zahtevale)
Kdaj: Tri srečanja (20. 3. 2021 | 17. 4. 2021 | 15. 5. 2021), Od 10.00 - 13.00 ure


V tretjem semestru bomo ustvarjali animirani film na temo Rubikove kocke. Igrače, ki jo je izumil madžarski arhitekt in izumitelj Ernö Rubik. Magično kocko, kot se je sprva imenovala je Ernö izumil že leta 1974. Leta 1980 pa je dosegla svetovno slavo in še danes ostaja najbolj prodajana igrača vseh časov na svetu.

Udeleženci filmskih srečanj
starost: 9 - 13
število: do 10

 

Prijavnica 
Prijave potekajo preko spletnega obrazca. Prijave potekajo do zapolnitve 15 prostih mest. Zaradi kontinuitete dela in skupinske dinamike je zaželeno, da se otroci udeležijo vseh treh zaporednih srečanj. Vseeno pa se je možno udeležiti tudi posameznega srečanja.

Kontakt in več info:
e: drustvoslon@gmail.com
m: Andreja Goetz (031/558-176)Filmska srečanja omogoča Madžarski kulturni center.


--

Organizatorji spremljamo informacije iz strokovno podprtih, zanesljivih virov in ravnamo po priporočilih zdravstvenih strokovnjakov.

V procesu zagotavljanja najvišje kakovosti storitev vaše podatke upravljamo z največjo skrbnostjo in upoštevamo najvišje standarde, ki jih določajo evropske uredbe ter slovenska zakonodaja. Pravilnik o varstvu podatkov

Pravilnik o varstvu podatkov