• Slon
  • >
  • Lisička in druge zgodbe

Lisička in druge zgodbe

V društvu 2 koluta so tokrat pripravili sedem toplih, nežnih in igrivih kratkih animiranih filmov, primernih za otroke od 2. leta dalje

Lisičko in druge zgodbe boste lahko prvič v kinu videli 30. septembra ob 10. uri v Kinodvoru, kjer bo na sporedu še vse do konca oktobra, med in po tem pa bo program obiskal tudi druge kinematografe Art kino mreže po Sloveniji. Lisička je na voljo tudi za projekcije v vrtcih, šolah in kulturnih institucijah. Poleg projekcije pa se lahko odločite tudi za pogovor ob filmu ali tematsko delavnico aninmiranega filma, ki jo izvajamo mentorji Društva Slon. 

Na tej povezavi lahko preverite, kdaj se Lisička oglasi v vašem kinu.

Kot je že v navadi, smo program pospremili tudi s pedagoškimi gradivi za starše in učitelje, v katerih boste našli nekaj iztočnic za pogovor o tem, kar ste videli na platnu.

Če vas zanimajo dodatne projekcije animiranih filmov Lisička in druge zgodbe izven predvidenih terminov, se lahko za informacije obrnete na Sanjo Čakarun: sanja.cakarun@animateka.si.

 

Za pogovore ob projekciji in delavnice pa se lahko obrnete na Andrejo Goetz: andreja.goetz@animateka.si.

 

V procesu zagotavljanja najvišje kakovosti storitev vaše podatke upravljamo z največjo skrbnostjo in upoštevamo najvišje standarde, ki jih določajo evropske uredbe ter slovenska zakonodaja. Pravilnik o varstvu podatkov

Pravilnik o varstvu podatkov