Mnogobitni napoj- risane transformacije

Dragi ljubitelji animiranih filmov!

Zdaj, ko boste prosti šolskih obveznosti je pravi čas za posvečanje dejavnostim, ki vas zares veselijo ali pa za usvajanje novih veščin. Če radi rišete, ustvarjate ali animirate bo ta delavnica kot nalašč za vas.

Vabljeni, da se nam pridružite v torek, 29.12. od 10.00 do 13.00 ure na spletni delavnici risanega animiranega filma.

V prazničnem duhu si bomo privoščili malo čarovnije in naše narisane junake s pomočjo mnogobitnega napoja transformirali v magična bitja. Ob tem se bomo spoznali z enim od osnovnih principov animacije, risanje od poze do poze. Najprej bomo narisali ključne poze in nato dorisali vmesne faze med njima. Na ta način bomo ustvarili učinek transformacije lika iz ene oblike v drugo.

Za vajo bomo najprej animirali v aplikaciji FlipaClip nato pa bomo vse faze narisali še na papir in pobarvali z vodenimi barvicami.

KAJ potrebujem:
- pametni telefon ali tablico
- naloženo aplikacijo FlipaClip
- 12 navadnih belih listov
- svinčnik in radirko za risanje
- črn flomaster ali marker s tanjšo konico
- vodene barvice in čopič za barvanje

Cena: 15€/ udeleženca

Prijave: preko spletnega obrazca tukaj

ZOOM- povezava: prejmejo udeleženci po prijavi

Minimalno število udeležencev je 3. Prijave zbiramo do zasedenosti mest oz. do 28.12.

Starost: Delavnica je primerna za otroke od 10. leta starost

Več info na: drustvo.slon@gmail.com ali na 031/558-176 (Andreja)