KONEC PRIJAV NA POČITNIŠKO VARSTVO

Vsa mesta za poletno počitniško varstvo Poletne KreAktivnosti so zapolnjena!

Zapiramo prijave na počitniško varstvo Poletne KreAktivnosti – Slon v muzeju 2020. Žal imamo omejeno število mest in vsa so zapolnjena.

O sprejeti prijavi in potrditvi udeležbe vas bomo obvestili preko elektronskega naslova. Trudimo se, da vam odgovorimo čim prej. Hvala za razumevanje.

--

Poletne KreAktivnosti 2020 - Slon v muzeju

(počitniško varstvo in ustvarjanje animiranega filma)

Varstvo je namenjeno otrokom od 1. do 5. razreda osnovne šole, ki imajo stalno prebivališče v občini Ljubljana. Potekalo bo od ponedeljka do petka od 8.00 do 17.00 ure, v treh terminih v Muzeju sodobne umetnosti Metelkova (Maistrova 3):

- od 20. do 24. julija

- od 3. do 7. avgusta

- od 10. do 14. avgusta

Vsak otrok se lahko prijavi na največ 2 termina. Če prijavljate več kot enega otroka, vas prosimo da izpolnite prijavnico za vsakega otroka posebej.

Plačilo za varstvo je 30€ na teden za posameznega otroka. Prijavite se lahko samo za cel teden varstva. Otroku je zagotovljeno toplo kosilo in dve malici.

Nepravilno izpolnjene prijavnice ne bodo upoštevane.

Organizator: Društvo za izvajanje filmske vzgoje Slon s podporo Mestne občine Ljubljana v sodelovanju z Muzejem sodobne umetnosti Metelkova.

--
*Počitniško varstvo bo potekalo ob smiselnem upoštevanju smernic Ministrstva za izobraževanje, šolstvo in šport ter Higienskih priporočil za izvajanje pouka v osnovni šoli (za učence prve triade in devetošolce) v času epidemije Covid-19 (povezava). Prav tako si pridržujemo pravico do odpovedi varstva v kolikor bodo poostrene razmere zaradi epidemije Covid-19 in s tem onemogočeno varno izvajanje varstva.

**Tedensko varstvo bo predvidoma potekalo v skupini 25 otrok. V primeru zaostritve razmer zaradi epidemije Covid-19 bomo po navodilih financerja projekta Oddelka za predšolsko vzgojo in izobraževanje MOL skupine udeležencev zmanjšali na 15 otrok. O tem vas bomo predhodno obvestili. V primeru drugega vala epidemije Covid-19 si pridržujemo pravico do odpovedi počitniškega varstva.