• Slon
  • >
  • KONEC PRIJAV NA POČITNIŠKO VARSTVO

KONEC PRIJAV NA POČITNIŠKO VARSTVO

KONEC PRIJAV NA POČITNIŠKO VARSTVO

 

Vsa mesta za poletno počitniško varstvo Poletne KreAktivnosti so zapolnjena!

 

Zapiramo prijave na počitniško varstvo Poletne KreAktivnosti – Slon v muzeju 2020. Žal imamo omejeno število mest in vsa so zapolnjena.

 

O sprejeti prijavi in potrditvi udeležbe vas bomo obvestili preko elektronskega naslova. Trudimo se, da vam odgovorimo čim prej. Hvala za razumevanje.

 

--

Poletne KreAktivnosti 2020 - Slon v muzeju

 

 

(počitniško varstvo in ustvarjanje animiranega filma)

 

 

Varstvo je namenjeno otrokom od 1. do 5. razreda osnovne šole, ki imajo stalno prebivališče v občini Ljubljana. Potekalo bo od ponedeljka do petka od 8.00 do 17.00 ure, v treh terminih v Muzeju sodobne umetnosti Metelkova (Maistrova 3):

- od 20. do 24. julija

- od 3. do 7. avgusta

- od 10. do 14. avgusta

Vsak otrok se lahko prijavi na največ 2 termina. Če prijavljate več kot enega otroka, vas prosimo da izpolnite prijavnico za vsakega otroka posebej.

 

 

Plačilo za varstvo je 30€ na teden za posameznega otroka. Prijavite se lahko samo za cel teden varstva. Otroku je zagotovljeno toplo kosilo in dve malici.

 

Nepravilno izpolnjene prijavnice ne bodo upoštevane.

 

 

Organizator: Društvo za izvajanje filmske vzgoje Slon s podporo Mestne občine Ljubljana v sodelovanju z Muzejem sodobne umetnosti Metelkova.

 

--
*Počitniško varstvo bo potekalo ob smiselnem upoštevanju smernic Ministrstva za izobraževanje, šolstvo in šport ter Higienskih priporočil za izvajanje pouka v osnovni šoli (za učence prve triade in devetošolce) v času epidemije Covid-19 (povezava). Prav tako si pridržujemo pravico do odpovedi varstva v kolikor bodo poostrene razmere zaradi epidemije Covid-19 in s tem onemogočeno varno izvajanje varstva.

**Tedensko varstvo bo predvidoma potekalo v skupini 25 otrok. V primeru zaostritve razmer zaradi epidemije Covid-19 bomo po navodilih financerja projekta Oddelka za predšolsko vzgojo in izobraževanje MOL skupine udeležencev zmanjšali na 15 otrok. O tem vas bomo predhodno obvestili. V primeru drugega vala epidemije Covid-19 si pridržujemo pravico do odpovedi počitniškega varstva.

 

 

 

--

 

Počitniško varstvo Poletne KreAktivnosti - Slon v muzeju 2020 financira Oddelek za predšolsko vzgojo in izobraževanje Mestne občine Ljubljana.

 

 

V procesu zagotavljanja najvišje kakovosti storitev vaše podatke upravljamo z največjo skrbnostjo in upoštevamo najvišje standarde, ki jih določajo evropske uredbe ter slovenska zakonodaja. Pravilnik o varstvu podatkov

Pravilnik o varstvu podatkov