• Slon
  • >
  • Slonov maraton!

Slonov maraton!

Slon na Animateki je letos za mlade in najmlajše ljubitelje animiranega filma v sodelovanju s Kinodvorom pripravili nekaj posebnega: Slonov maraton!

 

To je maraton, v katerem ne tečemo, ampak sedimo in gledamo animacije, take zanimive in raznolike, ki jih boste med letom težko ujeli v kinu. Na Animateki pa imate priložnost, da si v le nekaj dneh ogledate res veliko najboljših in najlepših animiranih filmov za otroke in mladostnike.

 

Vsaka ogledana projekcija v sklopu programa Slon vam prinese en žig. Žige dobite na blagajni Kinodvora in Slovenske kinoteke ob nakupu vstopnic za ogled filma, zbirate pa jih v posebej za to namenjenem delčku Slonove zgibanke. Ta vas čaka na številnih kotičkih po Ljubljani, pa seveda tudi na blagajnah Kinodvora in Kinoteke.

Če zberete tri žige, vas čaka Kinobalonov flip book, za 5 žigov pa Moj kino dnevnik. Ali, povedano po matematično:

 

1 projekcija = 1 žig

3 žigi = nagrada Kinobalon flip book

5 žigov = nagrada Moj kino dnevnik

 

Filmi in programi so razdeljeni glede na starost, pri vsakem je jasno označeno, za koliko stare otroke in mladostnike je projekcija primerna. Starši lahko zato brez kančka slabe vesti omogočite svojim otrokom, da se filmov naužijejo v največjih količinah in se udeležijo velikega Slonovega maratona!

 

Poiščite Slonovo zloženko in začnite zbirati žige!

 

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki