Vreme

V sodelovanju z Društvom Bravo (društvom za pomoč otrokom in mladostnikom s specifičnimi učnimi težavami) smo na produkcijski delavnici animiranega filma, ki je potekala dva vikenda v novembru in decembru ustvarili kratek animirani film z naslovom Vreme

Kaj so udeleženci ob pomoči mentoric Andreje Goetz in Lene Lekše ustvarili si lahko ogledate na spodnji povezavi. Ustvarjalni proces je bil prijeten izziv za mlade avtorje, ki so ob pomoči Slonovih mentoric samostojno izdelali film od ideje do končnega izdelka. Udeleženci so spoznali, da takšno delo zahteva precej veliko mero potrpežljivosti, vendar jih je želja izpeljati film do konca gnala naprej. Hkrati je bila to odlična vaja v sodelovanju. Bravo vsi!

Zahvaljujemo se društvu Tartan Army Sunshine Appeal za donirana sredstva, ki so nam omogočila izvedbo delavnice, prav tako hostlu Celica za gostoljubje ter KUD-u Sestava in Društvu Bravo za pomoč pri organizaciji.